• mt-campingnorge.no
    • mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de

Bø Sommarland: Skandinavias største aquapark

Bø Sommarland i Bø i Telemark tilbyr: 20 forskjellige sklier og svømmebassenger, spektakulære attraksjoner, restauranter, hinderbaner, you name it!

Med 20 forskjellige sklier og svømmebassenger er Bø Sommarland en av de største vannparkene i Europa og den største vannparken i Skandinavia. Vannparken har spektakulære attraksjoner som The FlowRider, Magasuget og The Master Blaster, men også forskjellige svømmebassenger for barn i alle aldre, restauranter, (vann) lekeattraksjoner, you name it. Og ... Bø Sommarland er det eneste vannparken i verden som tilbyr værgaranti!

The FlowRider, Magasuget og The Master Blaster

Hvis du vil surfe, trenger du ikke dra til sjøen fordi Bø Sommarland tilbyr The FlowRider, den største kunstige surfebølgen i Europa. Å gå på ski i skogen er en helt motsatt opplevelse i forhold!

Magasuget er den svært spektakulære Kamikaze vannsklien med et fritt fall på ikke mindre enn 9 meter. Du renner ned fra en høyde på 16 meter. Imponerende! Hvis du liker berg-og dalbaner, bør du absolutt prøve Master Blaster på Bø Sommarland. Dette er den eneste vann- og dalbanen i Europa!

Restauranter

Bø Sommarland tilbyr forskjellige restauranter: I Ishjørnet finner du forskjellige typer is og kaffe med delikatesse, forskjellige typer taco i Colakiosken Tex Mex, deilige pizzaer i Trestubben, pommes frites med hamburgere og forskjellige mineralvann i Boverlines, etc. Totalt sett er det i Bø Sommarland ikke mindre enn 15 restauranter! Det er tillatt å ta med egen mat og drikke, og parken tilbyr mange rasteplasser.

Aktiviteter som ikke involverer vann

Bø Sommarland byr ikke bare på vannmoro. For eksempel kan du utøve fjellklatring, det er to hinderbaner (er du en ekte Tarzan?), i juli er det et live-show to ganger om dagen og Tøffe-toget går hele dagen. Du trenger ikke å kjede deg i Bø Sommarland.

Bø Sommarland er den eneste vannparken i verden med værgaranti

Dette er veldig spesielt: Hvis du besøker parken og det regner, har du gratis inngang i 1 av de følgende 7 dagene. Dette gjør Bø Sommarland til den eneste badeparken i verden som tilbyr denne tjenesten.

Priser, informasjon og campingplasser i området

For priser og mer informasjon, se Bø Sommarlands priskalender: www.sommarland.no. Prisene avhenger av høyden på personen. Det er også spesialpriser for eldre, flerdagersbesøk og funksjonshemmede. I umiddelbar nærhet av Bø Sommarland finner du noen fine campingplasser: