• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de

Campingplasser i Vestfold

Oppdag den vakre norske kystlinjen fra en av campingplassene i Vestfold

Kultur og natur kommer sammen i Vestfold fylke. Kystfylket har en omfattende og kulturell historie. Tenk for eksempel på Oslofjord, som har spilt en veldig viktig og sentral rolle i begynnelsen av norsk historie. Det var et viktig sentrum for skipsbygging, maritime aktiviteter og for vikingene. Dette kan man se har påvirket området, og historien kan enkelt utforskes fra en av campingplassene i Vestfold. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Granholmen Camping Sandefjord

  Velholdt campingplass som ligger på en liten øy nær Sandefjord. Campingplassen ligger i nærheten av havnene i Sandefjord og Larvik. Campingplass med sandstrand og vannsportfasiliteter.

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Stretere Camping Stavern

  Godt vedlikeholdt camping med idyllisk beliggenhet ved Naverfjorden i nærheten av den koselige bygda Stavern. Campingen har stor sandstrand og utmerkede muligheter for vannsport.

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Vora Camping Sandefjord

  Camping med vakker beliggenhet ved Sandefjord. Campingen har romslige campingplasser, samt hytter, leiligheter og campingbiler til leie. Den har også gode muligheter for fiske, bading og vannsport.

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Blokkebukta Camping

  Camping med fantastisk beliggenhet rett ved fjorden med velholdte sanitærfasiliteter og flere strender. Campingen har mange fasiliteter og gode muligheter for sykkel- og gåturer i området.

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Langeby Camping Sandefjord

  Camping med vakker beliggenhet på Vesterøya-halvøya ved Sandefjord. Campingen har leiligheter og campingbil til leie. Stor kiosk og sandstrand, i tillegg til surfebrett og SUP-brett til leie.

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Stolpestad Camping

  Camping med beliggenhet rett ved Naverfjorden, som har velholdte fasiliteter og flott sandstrand. Den har også utmerkede bade-, fiske- og vannsportsmuligheter, samt sykkel- og gangveier i området.

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Furustrand Camping Tonsberg

  Vakkert beliggende camping rett ved stranden ved Oslofjorden. Campingen har gangavstand til Tolvsrød og ligger også i nærheten av den historiske byen Tønsberg. Campingen er velholdt.

 • Campingplasser i Vestfold

  Guslandstranda Camping

  Flott stille campingplass ved fjorden med velholdte sanitæranlegg og en liten strand. Campingen har mye plass. Det er gode muligheter for gå- og sykkelturer i området.

 • Campingplasser i Vestfold

  Homannsberget Camping Svelvik

  Camping med vakker beliggenhet rett ved Drammensfjorden, rundt 20 km sør for Drammen. Campingen har gangavstand til det fine stedet Svelvik. Privat strand og gode fiskemuligheter.

 • Campingplasser i Vestfold

  Rorestrand Camping Horten

  Camping med mange fasiliteter og gangavstand til Horten sentrum. Campingen har en koselig strandbar, lekeplass, gratis WIFI og gode sanitærfasiliteter.

 • Campingplasser i Vestfold

  Verdens Ende Camping

  Velholdt campingplass i gangavstand fra Verdens Ende og Tjøme en av de vakreste naturskjønne stedene i Vestfold-regionen. Flere hytter til leie.

 • Campingplasser i Vestfold

  Omlidstranda Camping

  Virkelig flott beliggenhet campingplass med flere sandstrender og mange fasiliteter. Nær Larvik havn. Fint område for tur og sykling. Vakker solnedgang!

 • Campingplasser i Vestfold

  Gon Camping Larvik

  Vakkert beliggende campingplass i utkanten av Larvik. Ideelt opphold når du skal krysse fergen Larvik – Hirtshals. Barnevennlig sandstrand. Rom og hytter til leie. Nydelig utsikt over Larviksfjorden.

 • Campingplasser i Vestfold

  Lovoya Camping og Bathavn

  Campingplass rett ved sjøen like nord for den herlige kystbyen Horten. De fleste campingplassene har utsikt over havet. Også antall hytter til leie.

 • Campingplasser i Vestfold

  Notteroy Familiecamping Fjaerholmen

  Vakkert beliggende familiecamping kun 7km. vekk fra Tønsberg, den eldste byen i Norge. Gode vannsports- og bademuligheter. Sandstrand ved campingplassen. Hytter til leie.

 

Besøk sjarmerende byer innenfor en relativ kort avstand

De fleste som tenker på Norge, tenker på store fjellområder og lange reiseavstander. Men dette er ikke tilfelle langs kysten i Vestfold. Det er mye som kan besøkes i denne regionen innenfor en relativt kort avstand. Besøk mange sjarmerende steder, slik som Stavern og Larvik. Larvik er Thor Heyerdals fødested, og Stavern er veldig populær på grunn av den spennende og varierende skjærgården. Begge steder har en flott maritim historie.

Kulturelskere kan virkelig kose seg i Vestfold

For de som er glad i kultur, er en rundreise i Vestfold tingen. Fylket er kjent for et mangfoldig og flott kulturtilbud. Show, festivaler, kunst og museer om hverandre. For eksempel kan du besøke Slottsfjell Museum i Tønsberg, eller det norske fotograferingsmuseet i Horten. Suvenirer, designerklær, antikviteter og andre fine ting kan bli funnet i de mange små butikkene.

Ta forskjellige gåturer og sykkelturer i fylket

Du finner også flere gå- og sykkelløyper i Vestfold, tilgjengelig fra campingplassene i området. Oppdag kysten, og slapp av med utsikt til den karakteristiske skjærgården i Vestfold. Et av høydepunktene under et besøk til Norge, er et besøk til Færder Nasjonalpark. Denne parken er en av de viktigste områdene i Norge når det kommer til utendørsrekreasjon langs kysten. Du kan også kombinere nasjonalparkbesøket med et besøk til Verdens Ende i Tjøme, og nyte en utsikt som kan ta pusten fra en.

Maktsentrumet i den skandinaviske vikingtiden

Mange vet ikke at Vestfold var et maktsentrum i den skandinaviske vikingtiden. Hvis du reiser gjennom fylket, kan du se at dette stemmer. Oppdag spor etter en stolt vikingtradisjon, og besøk flere av de viktigste arkeologiske funnene fra perioden. Eksempler på dette er de kongelige gravhaugene i Borre i Horten, Oseberg gravhaugen, Slottsfjellet i Tønsberg og Gokstadhaugen gravhaugen i Sandefjord. Norges første urbane vikingbebyggelse i Kaupang ligger utenfor Larvik. Med andre ord kan du få en variert og uforglemmelig reise i denne autentiske delen av Norge.