• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
Campingplasser i Vestfold

Campingplasser i Vestfold

Oppdag den vakre norske kystlinjen fra en av campingplassene i Vestfold

Kultur og natur kommer sammen i Vestfold fylke. Kystfylket har en omfattende og kulturell historie. Tenk for eksempel på Oslofjord, som har spilt en veldig viktig og sentral rolle i begynnelsen av norsk historie. Det var et viktig sentrum for skipsbygging, maritime aktiviteter og for vikingene. Dette kan man se har påvirket området, og historien kan enkelt utforskes fra en av campingplassene i Vestfold. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Vestfold

  Guslandstranda Camping

  Flott stille campingplass ved fjorden med velholdte sanitæranlegg og en liten strand. Campingen har mye plass. Det er gode muligheter for gå- og sykkelturer i området.

 

Besøk sjarmerende byer innenfor en relativ kort avstand

De fleste som tenker på Norge, tenker på store fjellområder og lange reiseavstander. Men dette er ikke tilfelle langs kysten i Vestfold. Det er mye som kan besøkes i denne regionen innenfor en relativt kort avstand. Besøk mange sjarmerende steder, slik som Stavern og Larvik. Larvik er Thor Heyerdals fødested, og Stavern er veldig populær på grunn av den spennende og varierende skjærgården. Begge steder har en flott maritim historie.

Kulturelskere kan virkelig kose seg i Vestfold

For de som er glad i kultur, er en rundreise i Vestfold tingen. Fylket er kjent for et mangfoldig og flott kulturtilbud. Show, festivaler, kunst og museer om hverandre. For eksempel kan du besøke Slottsfjell Museum i Tønsberg, eller det norske fotograferingsmuseet i Horten. Suvenirer, designerklær, antikviteter og andre fine ting kan bli funnet i de mange små butikkene.

Ta forskjellige gåturer og sykkelturer i fylket

Du finner også flere gå- og sykkelløyper i Vestfold, tilgjengelig fra campingplassene i området. Oppdag kysten, og slapp av med utsikt til den karakteristiske skjærgården i Vestfold. Et av høydepunktene under et besøk til Norge, er et besøk til Færder Nasjonalpark. Denne parken er en av de viktigste områdene i Norge når det kommer til utendørsrekreasjon langs kysten. Du kan også kombinere nasjonalparkbesøket med et besøk til Verdens Ende i Tjøme, og nyte en utsikt som kan ta pusten fra en.

Maktsentrumet i den skandinaviske vikingtiden

Mange vet ikke at Vestfold var et maktsentrum i den skandinaviske vikingtiden. Hvis du reiser gjennom fylket, kan du se at dette stemmer. Oppdag spor etter en stolt vikingtradisjon, og besøk flere av de viktigste arkeologiske funnene fra perioden. Eksempler på dette er de kongelige gravhaugene i Borre i Horten, Oseberg gravhaugen, Slottsfjellet i Tønsberg og Gokstadhaugen gravhaugen i Sandefjord. Norges første urbane vikingbebyggelse i Kaupang ligger utenfor Larvik. Med andre ord kan du få en variert og uforglemmelig reise i denne autentiske delen av Norge.