• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de

Områder

 • Campingplasser i Midt-Norge

  Campingplasser i Midt-Norge

  Campingplassene i Midt-Norge ligger for det meste i fylkene Innlandet (Oppland) og Viken (Buskerud), og i noen deler av fylkene Sør-Trøndelag (Storen, Berkåk og Oppdal), Vestland (Hordaland-Røldal), Midt-Telemark (Rjukan, Skien, Notodden og Seljord), samt de nordre delene av Aust-Agder. Ved å bruke “LES MER”-knappen, ser du en forståelig oversikt over campingplassene i Midt-Norge. Siden området er så enormt, varierer naturen veldig. Du finner bla. store fjell (slik som Gaustatoppen og områdene rundt Geilo) og de vakre innsjøene i Seljord og Tinn Austbygd.

 • Campingplasser i Fjord Norge

  Campingplasser i Fjord Norge

  Selv om det også er nok fjorder i Oslo (Oslofjorden), og langs kysten i Nord-Norge (som ligger over Trondheim sånn ca.) og øyene der, faller kun fylkene Møre og Romsdal, Vestland (Sogn og Fjordane og Hordaland) under Fjord Norge. Med andre ord er dette fylkene vest i Norge. Og selvfølgelig er kriteriene at de ligger ved eller nær en fjord. Gjennom “LES MER”-knappen får du en forståelig oversikt over campingplassene som møter disse kriteriene. Dette er veldig nyttig hvis du for eksempel ønsker å besøke Nordfjorden, Sognefjorden, Geirangerfjorden eller Hardangerfjorden.

 • Campingplasser i Nord-Norge

  Campingplasser i Nord-Norge

  Ønsker du å dra på ferie i Nord-Norge, men ikke helt vet hvor du ønsker å dra? Du ønsker kanskje å dra til Nordkapp, men hvor ligger det? Du ønsker å besøke den nydelige byen Tromsø og Troms fylke, men hvor ligger det? Du har hørt at du kan bestille en uforglemmelig hvalsafari i Vesterålen ... plassen heter Andenes eller noe... Men hvor ligger det? “LES MER”-knappen gir deg en forståelig oversikt over fylkene Finnmark, Troms, Nordland og Nord-Trøndelag, inkludert campingplassene på øyene på Vesterålen og Lofoten.

 • Campingplasser i Øst-Norge

  Campingplasser i Øst-Norge

  Campingplassene i Øst-Norge er for det meste lokalisert i fylkende Viken (Østfold) og Innlandet (Hedmark) (begge ligger langs svenskegrensen) og de østre delene av Sør-Trøndelag fylke, der, for eksempel, du finner Røros (sørøst for Trondheim). Gjennom “LES MER”-knappen under får du en forståelig oversikt over alle campingplassene som ligger i dette store området. Øst-Norge er veldig populært blant turgåere, fredssøkere og naturelskere. Det finnes også mange muligheter for campere som liker kanopadling, siden Øst-Norge har såpass mange innsjøer (Femunden og Osensjøen, for eksempel).

 • Campingplasser i Sørøst-Norge

  Campingplasser i Sørøst-Norge

  Campingplassene i Sørøst-Norge ligger for det meste i Vestfold fylke (Larvik, Tønsberg, Stavern), ved kysten i Telemark fylke (Kragerø), samt i Aust-Agder fylke. I Aust-Agder finner du vakre Setesdalen (Byglandsfjord, Evje) og langs kysten finner du koselige kystbyer som Risør, Arendal og Grimstad. Gjennom “LES MER”-knappen får du en forståelig oversikt over alle campingplassene i denne delen av Norge, som også kalles “den norske rivieraen” fordi de ofte har de høyeste temperaturene i Norge. Langs kysten finner du uttallige øyer, som er ideelt for en fin båttur.

 • Campingplasser i Sørvest-Norge

  Campingplasser i Sørvest-Norge

  Campingplasser i Sørvest-Norge ligger hovedsakelig i Rogaland fylke, med nydelige byer som Haugesund og Stavanger. Og selvfølgelig finner du Preikestolen i området, klippen som står 600 meter opp fra Lysefjorden. Vest-Agder fylke (Flekkefjord, Farsund, Mandal, Kristiansand) ligger også i Sørvest-Norge. Akkurat som i Rogaland finner du en nydelig kystlinje med fine bukter og hvite strender. Gjennom “LES MER”-knappen får du en forståelig oversikt over campingplassene i den sørvestlige delen av Norge. Dette er ideelt for deg som ankommer Stavanger eller Kristiansand med ferge, og leter etter en fin campingplass i dette området.