• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de

Fylke

 • Campingplasser i Aust-Agder

  Campingplasser i Aust-Agder

  Du reiser til Norge på ferie, men ønsker likevel bra vær. I så fall er en campingtur til Aust-Agder anbefalt. Området har de høyeste temperaturene i Norge. Det er ikke tilfeldig at regionens kystlinje kalles den Norske Riviera, med nydelige byer slik som Grimstad, Arendal og Risør.

 • Campingplasser i Finnmark

  Campingplasser i Finnmark

  Finnmark er kanskje ikke like kjent for alle, men hvis jeg forteller deg at Nordkapp ligger i denne regionen, kan du gjette deg til at regionen ligger langt nord i Norge. Denne delen av Lappland og den nydelige kystlinjen er nesten for vakker til å bare kjøre gjennom. Interessante steder: Kirkenes, Honningsvåg (nær Nordkapp), Alta og Hammerfest.

 • Campingplasser i Innlandet (Hedmark)

  Campingplasser i Innlandet (Hedmark)

  Leter du etter nok rom, fred og naturlig skjønnhet? I så fall er Innlandet (Hedmark) fylke perfekt for deg. Kjempestore skoger, vakre innsjøer, boblende bekker og svingete elver. Dette er DET området for naturelskere og turgåere. Du finner fine plasser som Trysil (skianlegg), Kongsvinger, Elverum og selvfølgelig Hamar.

 • Campingplasser i Innlandet (Oppland Nord)

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Nord)

  På grunn av sine mange campingplasser og attraksjoner, har vi delt Innlandet (Oppland) fylke i Oppland Nord og Oppland Sør. Oppland Nord er hjemmet til mange nasjonalparker slik som Jotunheimen (med de to høyeste fjellene i Norge; Galdhøpiggen og Glittertinden), Dovrefjell (moskusokser) og Rondane. Interessante steder: Lom og Dombås.

 • Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  På grunn av sine mange campingplasser og attraksjoner, har vi delt Innlandet (Oppland) fylke i Oppland Nord og Oppland Sør. Oppland Sør karaktiseres av populære steder som Lillehammer og Fagernes. Her ligger også den kjempestore innsjøen Mjøsa. Nær Lillehammer finner du Maihaugen (friluftsmuseum) og Hunderfossen Familiepark.

 • Campingplasser i Møre og Romsdal

  Campingplasser i Møre og Romsdal

  Vakre fjorder og imponerende fjellkjeder karakteriserer denne vestlige regionen i Norge. Regionen tilbyr attraksjoner som Geirangerfjorden, Trollstigen, Atlanterhavsveien og flotte byer som Ålesund, Molde, Kristiansund og Åndalsnes. Tips: Ta fergen fra Hellesylt gjennom Geirangerfjorden til Geiranger. En uforglemmelig opplevelse!

 • Campingplasser i Nord Trøndelag

  Campingplasser i Nord Trøndelag

  Offisielt eksisterer ikke Nord-Trøndelag lenger, men på grunn av de mange campingplassene i Nord- og Sør-Trøndelag splitter vi gjerne Trøndelag fylke i to på denne siden. Nord-Trøndelag har interessante steder som Namsos, Steinkjer, Stjørdal og Levanger. Dette er en veldig interessant region for fiskere. Her finner du lakseelven Namsen. Den vakre Kystriksveien starter dessuten her.

 • Campingplasser i Nordland

  Campingplasser i Nordland

  Nordland-regionen karakteriseres av en enormt lang kystlinje på ikke mindre enn 4.250 km. Og dette teller ikke engang med kysten langs øyene. Attraksjoner: Kystriksveien (en av de vakreste kystveiene i verden), Polarsirkelsenteret, Svartisen isbre og Torghatten; “fjellet med hullet”. Fine steder: Bodø, Brønnøysund, Fauske og Mosjøen.

 • Campingplasser i Nordland (Nord), Lofoten og Vesterålen

  Campingplasser i Nordland (Nord), Lofoten og Vesterålen

  Øygruppene Lofoten og Vesterålen er så vakre at de virkelig fortjener en ekstra oppmerksomhet på vår side, selv om de offisielt faller inn under Nordland. Vakre strender og fine fiskebygder som Reine, Nusfjord og Henningsvær på Lofoten og selvfølgelig Andenes (hvalsafari) på Vesterålen.

 • Campingplasser i Oslo & Akershus

  Campingplasser i Oslo & Akershus

  De som ønsker å besøke Norge kan sjelden ignorere hovedstaden Oslo. Attraksjoner: Akershus Slott, Det Kongelige Slott i Oslo; Slottet, Vikingskipsmuseet, Stortinget (det norske parlamentet) og den vakre domkirken. Og shopping i Karl Johans gate, Oslos handlegate, som allerede er en attraksjon i seg selv.

 • Campingplasser i Rogaland

  Campingplasser i Rogaland

  Rogaland ligger i Sørvest-Norge, og har en stor attraksjon; Preikestolen. Denne klippen tårner ikke mindre enn 600 meter over Lysefjorden. Men byene Stavanger (spesielt det gamle bysentrum) og Haugesund er også definitivt verdt et besøk. Sør for Stavanger finner du Jæren området med fine hvite strender.

 • Campingplasser i Sør-Trøndelag

  Campingplasser i Sør-Trøndelag

  På grunn av de mange campingplassene i Trøndelag, har vi splittet fylket i to på denne siden. Sør-Trøndelag har Trondheim som sin hovedattraksjon. Der burde du definitivt ta en titt på den vakre Nidaroskatedralen. Den gamle gruvebyen Røros er også veldig interessant. Imponerende syn: Veien E6 sør for Oppdal.

 • Campingplasser i Telemark

  Campingplasser i Telemark

  De fleste som tenker på Telemark, tenker umiddelbart på Telemarkskanalen. Med sine 18 sluser og 72 m. høydeforskjell, er dette DEN attraksjonen i Telemark-regionen. Men også den imponerende Gaustatoppen på Rjukan, de mange innsjøene som bl.a. ligger i Seljord og Tinn Austbygd, den nydelige kysten ved Kragerø og Hardagervidda (på den nordlige delen av Telemark) er veldig interessante.

 • Campingplasser i Troms

  Campingplasser i Troms

  De fleste som tenker på Troms, tenker på Tromsø. For en flott by dette er! Iskatedralen, Fjellheisen (taubane), de forskjellige museene og det gamle sentrum med fargerike trehus. Men Troms er mer enn dette. Imponerende fjell, vakre fjorder og uttallige innsjøer invitere deg til fine gå- og sykkelturer.

 • Campingplasser i Vest Agder

  Campingplasser i Vest Agder

  Vest-Agder er det sørligste fylket i Norge, og karakteriseres av flotte byer som Flekkefjord, Farsund, Mandal og hovedstaden Kristiansand. Attraksjoner: Kristiansand Dyrepark, det vakre Setesdalen og Lindesnes fyr; Norges sørligste punkt.

 • Campingplasser i Vestfold

  Campingplasser i Vestfold

  Vestfold-regionen ligger på østkysten av Norge, mellom Kristiansand og Oslo. Regionen har uttallige bukter og øyer i Oslofjorden, samt fine steder som Larvik, Tønsberg og Stavern. Dette området er veldig populært for sykkelentusiaster og fiskere. Turgåere kommer også til å kose seg her, spesielt i Færder Nasjonalpark.

 • Campingplasser i Vestland (Hordaland)

  Campingplasser i Vestland (Hordaland)

  Vestland (Hordaland) ligger på Norges vestkyst, med den nydelige byen Bergen som sin hovedattraksjon. Regionens grenser ligger på den kjempestore Hardangervidda, det største fjellplatået i Europa. I dette området finner du også Folgefonna isbre, Vøringsfossen, Trolltunga og fine steder som Bergen, Voss, Odda og Kinsarvik.

 • Campingplasser i Vestland (Sogn og Fjordane)

  Campingplasser i Vestland (Sogn og Fjordane)

  Navnet sier alt: i Vestland (Sogn og Fjordane) finner du endel fjorder, med det store høydepunktet; den imponerende Sognefjorden. Tips: Følg den Nasjonale Turistvegen RV 55 langs Sognefjorden. Attraksjoner i denne regionen: Flåm (Flåmsbana), Nærøyfjorden på Gudvangen, stavkirken på Borgum, Vettisfossen (fossefall) og Nigardsbreen isbre.

 • Campingplasser i Vestland (Sogn og Fjordane) nær Olden, Stryn, Nordfjord

  Campingplasser i Vestland (Sogn og Fjordane) nær Olden, Stryn, Nordfjord

  De vakre dalene Lodalen og Oldedalen ligger i den nordre delen av Vestland (Sogn og Fjordane). Campingplassene ligger rett ved det nydelige blå vannet med en utsikt over isbreer, fossefall og snødekte fjelltopper. Attraksjoner: Briksdal Isbre, Selje, Maløy, Nordfjord, Vestkapp.

 • Campingplasser i Viken (Buskerud)

  Campingplasser i Viken (Buskerud)

  Viken (Buskerud) Regionen ligger vest for Oslo. Med berømte steder, slik som Drammen, Hønefoss, Gol og Geilo, er området et populært turistområde. Dette er nok også på grunn av Hardangervidda, den største nasjonalparken i Norge, som ligger i området. Dette er virkelig en vakker destinasjon for fine gåturer.

 • Campingplasser i Viken (Østfold)

  Campingplasser i Viken (Østfold)

  Viken (Østfold) regionen ligger sørøst for Oslo, og grenser til Sverige. Du finner ingen høye fjell i denne regionen, men du finner åser, innsjøer og mange skoger. Her har elgen fritt leide. Og naturen er fantastisk. Attraksjoner: Fredriksten Festning (vakker festning i Halden) og fjellmaleriene, samt Sarpefossen (fossefall) i Sarpsborg.