• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

Campingplasser i Innlandet (Oppland sør): der tradisjonen og det moderne Norge møtes

Rundt campingplassene i Innlandet (Oppland sør) kan du oppleve det fargerike landskapet av grønne jorder, vakre fjell med sine hvite topper og brune stavkirker. I tillegg kommer de rike tradisjonene og historien sammen med den nyligste utviklingen når det gjelder Olympiske Leker og turismen som følger med dette. Den mangfoldige naturen i regionen er perfekt for fine gå- og sykkelturer gjennom det åpne landskapet. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  PlusCamp Mageli Camping

  Camping med vakker beliggenhet langs E6 35km. nord for Lillehammer. Campingen har et fint svømmebasseng og flotte campingplasser rett ved vannet.

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Aurdal Fjordcamping og Hytter

  Campingen ligger i nærheten av tettstedet Aurdal, langs E16 og rett ved Aurdalsfjorden, og har campingplasser rett ved fjorden og flotte hytter til leie. Sanitæranlegget er nyoppusset.

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Sveastranda Camping

  Velholdt campingplass rett ved den nydelige innsjøen Mjøsa. Campingen har mange fasiliteter for barn, og er en ideell base for besøk til Lillehammer, Hamar og Gjøvik.

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Fagernes Camping

  Meget velholdt campingplass i Fagernes, som ligger på en halvøy i Strandefjorden. Campingen har fine teltplasser rett ved stranden, og flotte sanitæranlegg.

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Evjua Camping Skreia

  Meget velholdt camping med vakker beliggenhet ved den enorme innsjøen Mjøsa. Sanitærfasilitetene er gode. En rekke campingplasser ligger rett ved stranden. Fin restaurant (Viken II) på campingen.

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Lyngstrand Camping Randsfjord

  Koselig barnevennlig camping, idyllisk beliggende ved Randsfjorden, ca. 22km. sør for Dokka. Fin romslig camping med sandstrand og ulike lekefasiliteter.

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Lillehammer Turistsenter

  Godt vedlikeholdt campingplass med en nydelig utsikt, og med gang- og sykkelavstand fra Lillehammer sentrum. Campingen har nyoppussede sanitæranlegg og veldig fine leiligheter til leie.

 • anbefales

  Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Furuodden Camping

  Flott beliggenhet ved Mjøsa og i nærheten av OL-byene Lillehammer, Gjøvik og Hamar. Campingen er et ideelt utgangspunkt for å besøke disse byene. Vakker utsikt over Mjøsasjøen.

 • Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Topcamp Rustberg Hafjell

  Høyt over E6 ligger campingplassen med svømmebasseng og vannsklie. Fin utsikt over de vakre omgivelsene. Nydelig resepsjonsbygg med butikk, restaurant og leiligheter.

 • Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Etna Familiecamping

  Denne velholdte campingplassen ligger i en vakker beliggenhet midt i naturen. Rett ved en elv med bading og fiskemuligheter. Kanoer og sykler til leie. Vennlige eiere.

 • Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Dokka Camping

  Stor campingplass innen gangavstand fra sentrum av Dokka. Vakker beliggenhet ved elven. Gode fiskemuligheter. Ulike festivaler arrangeres om sommeren. Hytter til leie.

 • Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Vasetdansen Camping

  Godt vedlikeholdt campingplass ved elven Tisleia i vakker natur. Utmerkede tur- og sykkelmuligheter. Vintersport er også mulig. Stor campingplass og restaurant på campingplassen.

 • Campingplasser i Innlandet (Oppland Sør)

  Langedrag Camping

  Koselig familiecampingplass med vakre campingplasser rett langs den elven Begna. Restaurant og kiosk på campingplassen. Gode fiskemuligheter. Mellom Hønefoss og Fagernes.

 

Vakre Gudbrandsdalen i Innlandet (Oppland sør)

Den største og mest berømte dalen i Innlandet (Oppland sør) er Gudbrandsdalen. Med sin lengde på 320 km knytter dalen Oslo sammen med Trondheim og Nord-Norge. I middelalderen reiste pilgrimer til Nidaros (dagens Trondheim) gjennom den samme dalen. På denne måten ble mange norske tradisjoner og tradisjonelle klær med norske motiver spredt fra nord til andre land. Regionen er også kjent for sin karakteristiske Gudbrandsdalsost. Denne osten fra dalen er laget av søt geitemelk og kumelk.

Jotunheimen Nasjonalpark med de høyeste fjellene i Norge

Vest for campingplassene i Innlandet (Oppland sør) ligger den flotte Nasjonalparken Jotunheimen. Her finner du de høyeste og vakreste fjellene i Norge. Du finner Glittertinden på 2454 meter, og Galdhøpiggen på 2469 meter. Med en gang den kalde vinteren er over, dukker en verden av liv opp. På gåturen kan du se reinsdyr, elg, hjorter, rever, rådyr, mår og til og med gauper. Flere typer trær og planter vokser også i høyden. Bjørk, alm, furu og hassel lager en grønn palett. I tillegg finner du flotte innsjøer i området, slik som Tyin, Bygdin, Vinstri og Gjende.

Maihaugen, det største friluftsmuseet i Europa

I Lillehammer finner du et av de største og eldste friluftsmuseene i Europa, Maihaugen. Dette museet har mer enn 200 bygninger fra forskjellige land, fantastiske kulturelle opplevelser og flere utstillinger. Du finner et landlig område, boligområde, byområde og kulturelt landskap, der alle tidsperioder vises. Aktivitetene i parken passer til alle aldere. I tillegg finnes det uttallige alternativer for et smakfullt måltid.

Vintersport i Innlandet (Oppland sør)

Innlandet (Oppland sør) tilbyr alle slags muligheter til å nyte snøen om vinteren. For eksempel finnes det flere typer skianlegg spredt rundt i de mange fjellområdene. De mest populære skianleggene er Hafjell, Kvitfjell og Beitostølen. Kvitfjell skiområde ble laget for Vinter-OL i 1994. Hvor du enn bestemmer deg for å utøve vintersport, kan du alltid nyte den spektakulære utsikten over de vakre norske fjellene.

Innlandet (Oppland sør) med hele familien

Innlandet (Oppland sør) regionen tilbyr flotte dagsturer for hele familien. For eksempel er Hunderfossen Familiepark et must for familier med barn. Fornøyelsesparken ligger rett nord for Lillehammer. Flere norske tradisjonelle eventyr vises gjennom parken, med en moderne twist. Du finner også troll i fornøyelsesparken. Attraksjonene passer for alle aldre. Hvis du ønsker deg en kreativ aktivitet med familien, er Hadeland Glassverk glassmuseum i Jevnaker et godt tips. I dette glassmuseet er det mulig å bli med på en glassblåsings-workshop.