• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de

Campingplasser i Aust-Agder

Aust-Agder: en blanding av fred, natur og sjarmerende kystbyer

Aust-Agder er et fylke sør i Norge, og en ideell destinasjon for en flott campingferie. Den urørte naturen i fylket er det perfekte bakgrunnsteppet for en gå- eller sykkeltur langs kysten, eller gjennom fjell-landskapene. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Neset Camping

  For et nydelig sted dette er! Omgitt av vann finner du flotte campingplasser. Campingen har strand til barna, så de kommer ikke til å kjede seg her!

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Marivold Camping Grimstad

  På et skjønt sted midt i skogen, rett ved sjøen, finner vi denne godt vedlikeholdte campingplassen. Den har nydelige familiebad, og en utmerket restaurant!

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Sorlandet Feriesenter Risor

  Campingen ligger på en flott plass rett ved Sandnesfjorden, og har mange fasiliteter, inkludert svømmebasseng, sandstrand, restaurant og utmerkede sanitærfasiliteter. Campingen leier ut kanoer og båter.

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Skottevik Feriesenter

  Camping med en flott beliggenhet rett ved sjøen. Campingen ligger ikke helt oppi den travle bykjernen til Kristiansand, men er fortsatt i nærheten av havna og Dyreparken Kristiansand.

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Moysand Familiecamping Grimstad

  Denne 5-stjerners campingen ligger på et utrolig vakkert sted rett ved sjøen, med en flott sandstrand og fasiliteter av høy kvalitet. Campingen har mange lekefasiliteter, også innendørs.

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Hornnes Camping

  For et vakkert sted dette er! Campingen er omgitt av vann, og har campingplasser rett ved vannet. Fantastik strand. Dine barn kommer ikke til å kjede seg her!

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Odden Camping Evje

  Camping med gangavstand til det koselige sentrumet til bygda Evje. Campingen er velholdt, med utmerkede sanitærfasiliteter, en flott restaurant og gratis WIFI.

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Kilefjorden Camping Setesdal

  Leter du etter den flottest beliggende, naturlige campingen mindre enn en times kjøretur fra Kristiansand, og er ute etter fred og ro og liker frihet, så er Kileforden Camping DET ideelle stedet for deg!

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Tingsaker Familiecamping Lillesand

  En campingplass med en vakker plassering ved Tingsakerfjorden med utmerkede sanitærfasiliteter og flotte campingplasser og hytter rett ved fjorden.

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Solvgarden Hotell og Feriesenter

  5-stjerners camping med vakker beliggenhet ved elven Otra. Mulighet for å bestille private sanitærfasiliteter og eksklusive campingplasser. Sykkel- og kanoutleie finnes på campingen, og den har gratis WIFI.

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Morvigsanden Camping Grimstad

  Camping med en virkelig vakker beliggenhet rett ved sjøen. Campingen har flott sandstrand, store campingplasser rett ved sjøen og hytter til leie i rolige omgivelser.

 • Campingplasser i Aust-Agder

  Flateland Camping Setesdal

  Velholdt campingplass ved bredden av Otra-elven. Stranden på campingplassen. Drevet av et entusiastiske unge par. Gratis bruk av kajakkene. Naturlig miljø.

 • Campingplasser i Aust-Agder

  Amli Naturcamp

  En campingplass som ligger på et nydelig sted rett langs elven Nidelva. Gratis båter og kanoer tilgjengelig. Hyggelig å seile til den vakre sandstranden på en øy i elven.

 • Campingplasser i Aust-Agder

  Nidelv Camping Arendal

  Vakker beliggenhet campingplass ved elven Nidelva med enkle sanitæranlegg. Arendal sentrum på bare 5km. avstand. Tilgjengelig via sykkel- og gangsti. Eller med buss (hver halvtime). Fin restaurant.

 • Campingplasser i Aust-Agder

  Valle Camping Setesdal

  Vakkert beliggende campingplass i utkanten av landsbyen Valle. Nydelig utsikt fra campingplassen. Diverse hytter til leie. Romslig campingplass. Nær Via Valle Ferrata.

 • Campingplasser i Aust-Agder

  Topcamp Bie Grimstad

  Et lite paradis med svømmebasseng, moderne hytter, leiligheter og utmerkede sanitærfasiliteter. Sentralt i Sør-Norge, nær Grimstad sentrum.

 

Aust-Agders mangfoldige natur

Alle som oppdager Aust-Agder finner ut hvor utrolig mangfoldig dette fylket er. Fylket er fullt av ekstremt mye vakker natur. I nord i fylket ligger for eksempel det berømte Setesdal. Her er turgåere omgitt av grønne fjell som står for en utsikt som kan ta pusten fra en. Er det tiden for en stille gåtur? Ta deg en tur gjennom dalen, da vel. I dalen blander uttallige elver seg med hverandre, ledet av elven Otra. Et annet vakkert naturfenomen kan nytes ved elvebredden. Her renner Reiårsfossen ned i høy fart.

Uforglemmelige gåturer langs norskekysten

De som reiser sør i Aust-Agder kan stole på å oppleve et nydelig kystområde med helt spesiell natur. Den norske kysten er berømt for sin robuste atmosfære, med mange små strender og en kystlinje med mange skjær. Aust-Agder er ingen unntak. Her finner du mørke skjær, grønne fjell og glitrende sjø om hverandre. Gå tur på de mange strendene, nyt utsikten og nyt det grønne norske landskapet. Lyst på et lite eventyr? Besøk da en av de mange øyene langs kysten, og bli belønnet med en fenomenal utsikt over sjøen.

Oppdag byene ved den sørøstlige kysten av Norge

Lyst på en bytur? Aust-Agder er hjemmet til de største byene ved kysten, som også er kjent som den norske rivieraen eller Sørlandet. Her finner du byen Arendal. Koselige trehus fra 1600-tallet fyller opp sentrum i denne nydelige byen. Arendal har også en spesiell øy ved navn Tromøy. Her tårner en historisk kirke fra 1100-tallet over resten av øya. Har du fått sett alt av Arendal? Da kan du dra til Grimstad. Fyrtårnet på dette stedet er plassen for deg som vil nyte en vakker utsikt. Grimstad har også et interessant museum dedikert til den berømte norske forfatteren Henrik Ibsen. De fleste campingplassene i Aust-Agder ligger også ved den norske rivieraen, spesielt rundt den fine byen Grimstad.

De vakreste stedene i Aust-Agder

På campingferie i Aust-Agder er det mange steder å oppdage. For eksempel finner du Byglandsfjorden. Denne flotte fjorden er perfekt for en svømmetur på ettermiddagen. Du finner også mange små strender i området der du kan ligge og sole deg uforstyrret. Det lokale damskipet tilbyr en uforglemmelig tur på vannet. Turgåere og syklister kan nyte et besøk på den nydelige øya Hisøy. På denne øya har de merkede løyper som leder direkte til den vakreste naturen.