• mt-campingnorge.no
    • mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de

Campingplasser i Telemark

Oppdag den vakre kystlinjen og de imponerende fjellene i Rjukan på din tur i Telemark

Telemark er et fylke som ligger sør i Norge. Fylket tilbyr mange forskjellige attraksjoner og aktiviteter for en ordentlig eventyrer, og for alle aldre. Oppdag den vakre kystlinjen, de imponerende fjellene i Rjukan og opplev en uforglemmelig reise gjennom dette utrolig flotte landskapet. Destinasjonen er ideell for både en langhelg og noen ukers ferie, og fylket er lett å komme seg til både på vinteren og sommeren. Gåturer, sykling og langrenn; alt er mulig i Telemark. Les mer

 

Organiser mange forskjellige aktiviteter fra en av campingplassene i Telemark

Det finnes flere campingplasser i Telemark, som gjør flere aktiviteter lett tilgjengelig, også aktiviteter for hele familien. Med en ideell mix av attraksjoner, den utrolige naturen, den rike historien, den flotte kulturen og underholdningen, er Telemark plassen for deg som vil nyte en reisehelg eller en sommer- eller vinterferietur. På vinteren tilbyr Telemark ikke mindre enn 8 forskjellige skiområder, der Geilo er en av de mest kjente. Dette gjør Telemark til det største skiområdet i hele Norge.

Ta deg en sykkeltur langs Telemarks kyst eller ta deg en kajakktur

Telemark er det ideelle fylket til både korte og lange sykkelturer langs kysten eller Telemarkskanalen. Natur og morsomme aktiviteter kan dermed kombineres her. For de som foretrekker ekskursjoner på vannet, er en uforglemmelig kajakktur i regionen tingen. Oppdag de vakre fjellene, de store innsjøene og de små elvene.

Besøk øyene i nærheten med en av fergene

Du kan besøke en av øyene i nærheten med en av fergene. Tenk bare på øya Jomfruland, som ligger foran kysten til Kragerø, og er spesielt fascinerende for sitt imponerende landskap. Oppdag området på hest, sykkel eller ta deg en avslappende tur til fots. På øya kan du se mange fugler og vakker flora, og etter en dag full av inntrykk kan du avslutte dagen med en drink på kafeens terasse. I tillegg finnes det flere ekskursjoner på vannet, slik som dyptvannsfiske og fisking i innsjø.

Oppdag museenes rike historie, ikke langt fra campingplassene i Telemark

Hvis værmeldinga viser at det er for dårlig vær til å ut på vannet eller til utendørsaktiviteter, er et besøk til et av museene et godt alternativ. Her kan du se den rike historien til Telemark fylke, og få et klart bilde av hvordan kulturen har utviklet seg og holdt seg gjennom flere tiår.