• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de

Campingplasser i Telemark

Oppdag den vakre kystlinjen og de imponerende fjellene i Rjukan på din tur i Telemark

Telemark er et fylke som ligger sør i Norge. Fylket tilbyr mange forskjellige attraksjoner og aktiviteter for en ordentlig eventyrer, og for alle aldre. Oppdag den vakre kystlinjen, de imponerende fjellene i Rjukan og opplev en uforglemmelig reise gjennom dette utrolig flotte landskapet. Destinasjonen er ideell for både en langhelg og noen ukers ferie, og fylket er lett å komme seg til både på vinteren og sommeren. Gåturer, sykling og langrenn; alt er mulig i Telemark. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Telemark Kanalcamping

  Med beliggenhet rett ved Telemarkskanalen, har denne campingplassen gangavstand til Lunde sentrum. Her er det asfalterte plasser til campingvogner og bobiler, samt et eget område for telt.

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Lovisenberg Familiecamping

  Rett ved sjøen på en virkelig nydelig plass ligger Lovisenberg Familiecamping. Campingen har et naturlig badebasseng med en stor sklie på svaberget. Her finner du campingplasser på terasser.

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Rjukan Hytte og Caravanpark

  Camping med vakker beliggenhet med en fantastisk utsikt over Gaustatoppen. Campingen har romslige, flotte hytter, velholdte sanitærfasiliteter og gratis WIFI.

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Seljord Camping

  En camping med plasser rett ved vannet og en vakker beliggenhet rett ved Seljordsvatnet. Campingen har en flott sandstrand og mange vannsportsmuligheter.

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Bo Camping Telemark

  Denne romslige campingen ligger vakkert og sentralt til i Telemark fylke, og har gangavstand til Bø Sommarland vann- og fornøyelsespark. Campingen har et fint utendørs svømmebasseng.

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Rognstranda Camping Stathelle

  En camping med vakker beliggenhet i en bukt med en flott sandstrand og utmerkede sanitærfasiliteter. Campingen er velholdt, og ligger i Telemark fylke. WIFI er gratis.

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Beveroya Hytteutleie og Camping

  Velholdt camping med mange fasiliteter, inkludert badedam med strand i gangavstand fra Bø sentrum og nærhet til Bø Sommarland, den største vannparken i Skandinavia.

 • anbefales

  Campingplasser i Telemark

  Telemark Camping og Motel

  Camping med virkelig flott beliggenhet rett ved Skredvatn like nord for Fyresdal. Pub/spisested på stedet og vakker utsikt. Gratis bruk av kanoer og båter.

 • Campingplasser i Telemark

  Sanda Camping og Hytteutleie

  En veldig romslig camping i naturlige omgivelser mellom Seljord og Bø. Campingen har campingplasser rett ved Bøelva, et gatekjøkken, gratis WIFI og flotte hytter.

 • Campingplasser i Telemark

  Vik Camping Nissedal

  Velholdt campingplass ved Nisser-sjøen i Telemark-regionen. Det er en romslig følelse på campingplassen. Gode sanitæranlegg. Vennlige eiere.

 • Campingplasser i Telemark

  Buoy Camping Dalen

  Velholdt campingplass med en vakker beliggenhet i nærheten av Dalen sentrum i Telemark. Camping veldig populært blant campers med telt, campingvogn og små bobiler.

 • Campingplasser i Telemark

  Fossumsanden Camping Fyresdal

  Camping vakkert til ved en foss og rett ved Skredvatn. Velholdt sanitæranlegg. Fin utsikt fra campingplassen over innsjøen og fjellene rundt.

 • Campingplasser i Telemark

  Nisser Hyttegrend og Camping

  En campingplass som ligger vakkert til ved Nisser-sjøen, med forskjellige vannsportalternativer og en fin sandstrand. Kanoer og båter er tilgjengelig for utleie. Barnevennlig familie campingplass.

 • Campingplasser i Telemark

  Groven Camping og Hyttegrend

  Romslig campingplass innen gangavstand fra sentrum av Åmot. Utmerkede turmuligheter i området. Ligger ved elven. Liten innsjø på campingplassen. Hytter av høy standard til leie.

 

Organiser mange forskjellige aktiviteter fra en av campingplassene i Telemark

Det finnes flere campingplasser i Telemark, som gjør flere aktiviteter lett tilgjengelig, også aktiviteter for hele familien. Med en ideell mix av attraksjoner, den utrolige naturen, den rike historien, den flotte kulturen og underholdningen, er Telemark plassen for deg som vil nyte en reisehelg eller en sommer- eller vinterferietur. På vinteren tilbyr Telemark ikke mindre enn 8 forskjellige skiområder, der Geilo er en av de mest kjente. Dette gjør Telemark til det største skiområdet i hele Norge.

Ta deg en sykkeltur langs Telemarks kyst eller ta deg en kajakktur

Telemark er det ideelle fylket til både korte og lange sykkelturer langs kysten eller Telemarkskanalen. Natur og morsomme aktiviteter kan dermed kombineres her. For de som foretrekker ekskursjoner på vannet, er en uforglemmelig kajakktur i regionen tingen. Oppdag de vakre fjellene, de store innsjøene og de små elvene.

Besøk øyene i nærheten med en av fergene

Du kan besøke en av øyene i nærheten med en av fergene. Tenk bare på øya Jomfruland, som ligger foran kysten til Kragerø, og er spesielt fascinerende for sitt imponerende landskap. Oppdag området på hest, sykkel eller ta deg en avslappende tur til fots. På øya kan du se mange fugler og vakker flora, og etter en dag full av inntrykk kan du avslutte dagen med en drink på kafeens terasse. I tillegg finnes det flere ekskursjoner på vannet, slik som dyptvannsfiske og fisking i innsjø.

Oppdag museenes rike historie, ikke langt fra campingplassene i Telemark

Hvis værmeldinga viser at det er for dårlig vær til å ut på vannet eller til utendørsaktiviteter, er et besøk til et av museene et godt alternativ. Her kan du se den rike historien til Telemark fylke, og få et klart bilde av hvordan kulturen har utviklet seg og holdt seg gjennom flere tiår.