• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
Campingplasser i Nordland

Campingplasser i Nordland

Besøk Nordland, stedet mange reisende vil se før de dør

Det bor bare en liten prosent av Norges befolkning i Nordland, og fylket har 44 kommuner totalt. Denne delen av Norge grenser til Sverige på hele østsiden, og til havet på hele vestsiden, og fylket ligger på samme breddegrad som polarsirkelen. Du finner kultur og natur om hverandre, og fylket er et sted mange reisende gjerne vil se før de dør. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Torghatten Camping

  Denne velholdte campingplassen har en flott beliggenhet rett ved Torgfjorden, en 20 minutters kjøretur fra Brønnøysund. Campingen har en flott restaurant, og All-inclusive.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  PlusCamp Saltstraumen Camping

  Denne campingen har nydelig beliggenhet og gangavstand til broen der du kan se Saltstraumen på sitt beste. Gode sanitærforhold. Ligger ved Kystriksveien.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Offersoy Camping Tjotta

  Camping som ligger på et utrolig vakkert sted rett ved sjøen. Sentral beliggenhet ved Kystriksveien. Gode fiskemuligheter. Diverse båter til leie. Fine hytter rett ved vannet.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Storviksanden Camping

  Ny camping med utmerkede fasiliteter rett ved strand og hav som ligger ved Kystriksveien (Fv17) ca. 100km. sør for Bodø med imponerende omgivelser.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Korgen Camping

  Fin og stille campingplass med vennlig atmosfære og gode fasiliteter nær elven. Campingen ligger kun 5 min fra E6, og du får god valuta for pengene.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Vennesund Camping

  Denne fine campingen ved sjøen med campingplasser rett ved vannet ligger på et vakkert sted ved Kystriksveien. Campingen har ny sanitærbygning, og flotte hytter og rorbuer.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Rognan Fjordcamp

  Meget romslig camping med flott beliggenhet i Rognan rett ved Saltdalsfjorden, med nydelige campingplasser rett ved vannet, fine hytter og velholdte sanitærfasiliteter.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Furoy Camping Halsa

  Velholdt campingplass med en virkelig vakker beliggenhet rett ved fjorden og fantastisk utsikt over snødekte fjelltopper. Campingen ligger i nærheten av Svartisen bre, og har meget hyggelige eiere.

 • anbefales

  Campingplasser i Nordland

  Mo i Rana Camping

  Velholdt camping med campingplasser både på gress og asfalt, flotte leiligheter og utmerkede sanitærfasiliteter. Campingen har gratis WIFI, og ligger i nærheten av Mo i Rana sentrum.

 • Campingplasser i Nordland

  Topcamp Mosjoen Helgeland

  Campingplass innenfor gangavstand til matbutikker og Mosjøen sentrum. Campingen har campingplasser både på asfalt og gress. Og en separat seksjon for telt og mange overnattingsmuligheter.

 • Campingplasser i Nordland

  Holm Camping Bindalseidet

  Denne koselige campingen ligger på et fint sted bare 900 meter fra Kystriksveien og i nærheten av fergen Holm - Vennesund. Campingen har koselig pub / kafé og gode turmuligheter.

 • Campingplasser i Nordland

  Fauske Camping og Motell

  Vakkert beliggende campingplass rett langs E6 i sykkelavstand fra sentrum av Fauske i Nordland fylke. Camping har både enkle og nye luksushytter. Sykler til leie.

 • Campingplasser i Nordland

  Amnes Camping Engavagen

  Campingplass med en utrolig flott beliggenhet. Direkte på stranden og havet. For en utsikt. I nærheten av Kystriksveien (Fv17) og Svartisen bre. På den vakre Helgelandskysten. Hytter til leie.

 • Campingplasser i Nordland

  Reipa Camping

  Fin campingplass i et imponerende miljø rett ved Kystriksveien (Fv17). Innen gangavstand fra landsbyen Reipå. Unge entusiastiske eiere. Hytter og leiligheter til leie.

 • Campingplasser i Nordland

  Heroy Caravan

  Fin campingplass utenfor kysten av Sandnessjøen med en vakker sandstrand og utsikt over Syv Søstre. For et fantastisk sted! Nydelig område for gang- og sykkelturer.

 • Campingplasser i Nordland

  Sandnessjoen Camping

  Vakker beliggenhet campingplass på Kystriksveien. Camping rett ved sjøen, ca. 10km. sør for Sandnessjøen med fantastisk utsikt over de Syv Søstre. Velholdte sanitæranlegg.

 • Campingplasser i Nordland

  Aspnes Camping Mosjoen

  Enkel, men vakkert beliggende campingplass en femten minutters kjøretur fra Mosjøen. Flott utsikt over Fustvatnet. Ideell som mellomlandingscamping i retning Lofoten eller Nordkapp.

 • Campingplasser i Nordland

  Bjerka Camping

  Campingplass beliggende nær E6 i gangavstand fra Bjerka sentrum. Vakker beliggenhet ved elven. Omtrent mellom Mosjøen og Mo i Rana. Mange hytter til leie. Nye eiere.

 

Besøk forskjellige imponerende fjorder i Nordland

Du finner flere imponerende fjorder i Nordland. For eksempel Folda, Hadselfjorden, Langfjorden, Ofotfjorden og Tysfjorden. Hver av fjordene tilbyr en utsikt som kan ta pusten fra en, og det er et must å besøke en av disse i denne imponerende delen av Norge. Fjordene er lette å besøke fra en av våre campingplasser i Nordland, og de er veldig populære turmål for både utfordrende og fredelige turer.

Besøk den andre største isbreen i Norge fra campingplassene i Nordland

En av de største isbreene i Norge kan bli besøkt i Nordland. Ikke mindre enn 1701 km2 av fylket er dekket av et tynt lag med is og snø, som gjør området veldig fotogent.

Oppdag den lengste og mest omfattende kystlinjen i hele landet. Norge er bokstavelig talt på sitt smaleste her. Under et besøk til Hellemobotn (Tysfjord) er avstanden mellom den svenske grensen og fjordens ende bare 6,3 km!

Slapp av i en av de mange utrolige og vakre naturparkene

Du kan besøke en av de vakre naturparkene fra en av våre campingplasser. I Nordland finner du flere enn 200 parker! For eksempel kan du besøke nasjonal turistveg Helgeland. Denne virkelig vakre veien kalles også Kystriksveien. Du finner også flere nasjonalparker i Nordland, inkludert Børgefjell Nasjonalpark, Junkerdalen Nasjonalpark og Møysalen Nasjonalpark. Området er perfekte for fine gåturer og alt er veldig tilgjengelig.

Ta deg en praktisk tur på hovedveien med bil når du reiser gjennom Nordland

Under en tur gjennom Nordland, er det mange mennesker som velger å kjøre hovedveien, kalt E6. Og det er selvfølgelig ikke for ingenting. Veien går fra Trondheim til Narvik, er 900 km lang, og kan i prinsippet kjøres til endes på to dager. Men du burde virkelig ta deg nok tid til å besøke forskjellige steder vest eller øst for veien. I tillegg til denne populære hovedveien, kan bilturen også tas gjennom riksvei 17 (Kystriksveien). Denne veien svinger seg langs imponerende fjorder og vakre kyster med mange skjær. Veien blir ofte oppstykket av ikke mindre enn seks bilferger. Alt i alt er begge veiene et flott tillegg til en eventyrlig og uforglemmelig tur gjennom Norge.

Besøk Polarsirkelsenteret

En av de beste høydepunktene under et besøk til Nordland er et besøk til Polarsirkelsenteret. Stedet er lett å kjenne igjen på grunn av sin globe med en spesiell bygning. Dette interessante stedet ble åpnet i 1990, og en utstilling vises med informasjon om området.