• mt-campingnorge.no
    • mt-campingsnoorwegen.nl
    • mt-campingsnorway.com
    • mt-campingplatzenorwegen.de
Campingplasser i Norge
Campingplasser i Norge

Disclaimer

Til tross for at Mol Travel tar stor forsiktighet for å sikre påliteligheten og aktualiteten til dataene, kan det oppstå unøyaktigheter. Mol Travel er derfor ikke ansvarlig for konsekvensene av å kopiere den oppgitte informasjonen. Mol Travel er heller ikke ansvarlig for skade som følge av unøyaktigheter, problemer som skyldes eller er iboende for distribusjon av informasjon via internett, samt som følge av tekniske feil. Ingen rettigheter kan utledes av informasjonen som presenteres. Hvis du finner unøyaktigheter eller andre uregelmessigheter, eller hvis det er noen grunn til å tvile, ber vi deg om å rapportere dette til info@moltravel.nl slik at vi kan treffe tiltak hvis det er nødvendig.

Personvern / Personlig informasjon

For å få tilgang til visse deler av denne nettsiden, kan brukeren bli bedt om å oppgi personlige og / eller firmanavn, for eksempel navn og adresse. Slike data vil bli behandlet konfidensielt av Mol Travel til enhver tid og vil kun bli behandlet til fordel for forholdet til Mol Travel. Mol Travel vil ikke levere dataene til brukerne til tredjeparter, med mindre dette er nødvendig for (bekrefter) bestillingen.

Selv om ikke alle brukere er klar over dette, utveksler din tilstedeværelse på internett hele tiden informasjon mellom datamaskinen og andre datasystemer, for eksempel IP-nummer, operativsystemtype, type nettleser etc. For ledere av datasystemer og nettsteder dette informasjon tilgjengelig, og at informasjonen kan brukes til å forbedre kvaliteten og tilgjengeligheten til den aktuelle nettsiden. I den utstrekning som vår leder benytter slike data, brukes disse dataene bare for å forbedre nettstedet vårt, og informasjonen vil bli slettet etter bruk.

Cookies

Informasjonskapsler er små tekstfiler som automatisk plasseres på en besøkendes datamaskin av et besøkt nettsted. For eksempel kan besøkernes preferanser registreres i disse informasjonskapslene, slik at nettstedet automatisk kan justeres til disse preferansene ved et senere besøk. (Midlertidige) informasjonskapsler kan også brukes til å forbedre driften av en nettside. I den grad Mol Travel bruker slike cookies, er disse ment å gjøre nettstedet vårt mer effektivt og ikke samle inn data om individuell internettbruk.

Steder på Google Maps

Mol Reise har bestemt plasseringen av overnattingsstedene på Google Maps med største forsiktighet. Imidlertid kan tilfeldige unøyaktigheter forekomme på disse stedene. Mol Travel godtar ikke noe ansvar for skade som kan oppstå som følge av dette.

Lenker til andre nettsteder

Mol Travel-nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder som er utenfor Mol Travel-domenet. Disse koblingene er bare inkludert for informasjon til brukere av nettstedet vårt og / eller for direkte booking hos leverandøren. Mol Travel er heller ikke ansvarlig og / eller ansvarlig for innholdet på de andre nettstedene, heller ikke for personvernet på disse nettstedene.