• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
Campingplasser i Viken (Østfold)

Campingplasser i Viken (Østfold)

Se flere historiske attraksjoner fra en av campingplassene i Viken (Østfold)

Viken (Østfold) er et fylke i Norge, der du får se mange historiske attraksjoner. Utforsk fjellmaleriene som kan bli funnet rundt byen Sarpsborg. Disse maleriene stammer tusener av år tilbake, til rett etter siste istid. Byen Sarpsborg ligger ved et av de sterkeste fossefallene i Europa, kalt Sarpefossen. Dette fylket er sannelig passende for både naturelskere og kulturelskere. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Viken (Østfold)

  Olberg Camping

  Koselig campingplass med hyggelige eiere. Beliggenhet på landet i Viken (Østfold) fylke. Campingen har vært et yndet sted for campere i flere år. Den har en fin lekeplass.

 • Campingplasser i Viken (Østfold)

  Stora Lee Camping

  Denne store campingen med vakker beliggenhet ligger på grensen mellom Norge og Sverige, rett ved en innsjø. Campingen har mange fasiliteter, og flotte campingplasser rett ved vannet.

 • Campingplasser i Viken (Østfold)

  Hoysand Camping Skjeberg

  Camping på et veldig vakkert sted rett ved Skjebergkilen fjord. Ligger nær E6 og svenskegrensen. Gode vannsportsmuligheter, flott sandstrand innenfor gangavstand og mange hytter.

 • Campingplasser i Viken (Østfold)

  Utne Camping Sarpsborg

  Campingplass som ligger rett langs E6 nær Sarpsborg. Ideell hvis du er på vei fra Göteborg til Oslo eller omvendt. Ny sanitær. Veldig fine leiligheter. Scootere og sykler til leie.

 • Campingplasser i Viken (Østfold)

  Fredriksten Camping Halden

  Denne velholdte campingplassen har utsikt over det vakre festningen Fredriksten, og er en veldig populær overnatting. Nydelig skrånende terreng. Gode sanitæranlegg.

 

Besøk den flotte og store festningen Fredriksten

Byen Fredrikstad kan besøkes i Viken (Østfold). Dette er den største byen i området. Byen gir et umiddelbart innblikk i den rike historien. Omtrent en halv times kjøretur og nær den svenske grensen ligger den flotte og store festningen Fredriksten. Dette er en av de viktigste turistattraksjonene i området. Hvert år kommer mer enn 200.000 mennesker for å besøke denne imponerende festningen. Fortet har en flott utsikt over byen Halden, og ble bygget etter en dansk konges ønske.

Slapp av i de urørte og store skogsområdene

Viken (Østfold) fylke er også ideelt for naturelskere. Hvis du er en av disse, så besøk indre Østfold da vel. Dette området er kjent for sine urørte og store skogsområder. Sykkelturer, gåturer og campingferie passer ekstremt bra i denne regionen. Slapp av ved en av de vakreste innsjøene og nyt en utsikt som kan ta pusten fra deg over den største elva; Glomma. Fang en fisk, ta deg en kanotur eller besøk det største fortet: Høytorp i Mysen. Uansett om du reiser på en kort eller lang tur, er dette området interessant å besøke for alle slags turer.

En flott destinasjon for den neste sommerferien

Dette fylket i Norge er perfekt for en fin ferie om sommeren. Du finner flere aktiviteter som kan gjennomføres fra en av våre campingplasser i Viken (Østfold). Besøk f.eks. strendene rundt Moss, møt hyggelige mennesker i de mange små kystbyene slik som Sponvika, og oppdag hundrevis av øyer og nydelige rev på Hvalers øyparadis, som er tilknyttet fastlandet med tuneller og broer. Ta deg en dukk i vannet, utforsk området og smak deg frem i Norges kjempegode matretter. Med andre ord; alle ingrediensene i en ferie du aldri glemmer!

100 % garanti for å se elg under elgsafari

De fleste som tenker på safari, tenker på dyrelivet i Sør-Afrika. Men en safari kan du også få fra Olberg campingplass i Trøgstad, bare at du ser etter elg i stedet. Det er ikke så vanskelig som det virker, for det finnes egne steder der elgen oppholder seg. Stå ansikt til ansikt med disse imponerende dyrene, og kombiner safarien med mange andre aktiviteter i regionen.

Utforsk området fra campingplassene i Viken (Østfold)

Det finnes flere campingplasser i Viken (Østfold) fylke, som gjør regionen til en utmerket feriedestinasjon for den eventyrlystne turisten. Ta deg en tur på tvers av Norge, eller kombiner et besøk til denne regionen med et besøk til Oslo. Denne regionen kalles inngangsporten, pga de mange reisende som passerer denne delen av Norge. Ideelt sted å starte eller avslutte en reise.