• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
Campingplasser i Sogn og Fjordane

Campingplasser i Sogn og Fjordane

Sogn og Fjordane har den dypeste innsjøen og den største isbreen på fastlandet

Sogn og Fjordane grenser til Buskerud, Hordaland, Oppland og Møre og Romsdal, og har byen Leikanger som sin hovedstad. Fylkets navn kommer fra de tre forskjellige regionene det består av; Nordfjord, Sogn og Sunnfjord. Fjordane er den norske flertallsbøyningen av ordet fjord. Fylket er et lite befolket område, og den dypeste innsjøen og største isbreen på fastlandet kan begge besøkes i fylket. Med andre ord; et flott fylke å besøke for eventyrlystne reisende fra en av campingplassene i Sogn og Fjordane. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Laerdal Ferie og Fritidspark

  Sentralt beliggende mellom Oslo og Bergen finner man denne velholdte campingplassen med gangavstand til den gamle byen Lærdal. Campingen har utmerkede sanitærforhold.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  PlusCamp Sandvik Gaupne

  Op een schitterende locatie gelegen camping met leuke veldjes en prima sanitair. Prima basis om de Nigardsbreen, de staafkerk van Urnes en de Jotunheimen te bezoeken.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Forde Guesthouse og Camping

  Denne velholdte campingen ligger på et vakkert sted ved utkanten av byen Førde. Du kan leie rom, leiligheter og hytter på campingen. Campingen har gratis WIFI.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Kjornes Camping

  Denne meget velholdte campingen ligger rett ved Sognefjorden i en imponerende natur. Området har utmerkede sanitæranlegg. Her finner du campingplasser på flere terasser.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Vassbakken Kro og Camping

  Prachtig gelegen camping direct voor een 80 meter hoge waterval aan de voet van de Sognefjellet. Fijn restaurant. Leuke hytter en mooie kamers te huur. Vlakbij Jotunheimen National Park.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Jostedal Camping

  Denne campingen ligger på et vakkert sted langs “rafteelven” Jostedøla. Dette er et ideelt utgangspunkt for flotte gåturer og besøk til Nigardsbreen og Nasjonalparker.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Flam Camping og Vandrarheim

  Vakker beliggenhet med en utsikt over den verdensberømte Flåmsbana og cruise skipene som ankommer daglig. Sanitæranlegget er velholdt. Stedet er virkelig vakkert.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Borgund Hyttesenter og Camping

  Campingen har en sentral beliggenhet ved E16 mellom Oslo og Bergen. Den er liten, med flotte hytter og campingplasser på gress, og ligger 25 km fra Lærdal sentrum. Du får utmerket valuta for pengene.

 • anbefales

  Campingplasser i Sogn og Fjordane

  Vang Camping Gudvangen

  Liten campingplass i veldig imponerende omgivelser med flotte fjell og kjempestore fossefall langs E16 mellom Bergen og Fagernes. Ligger også i nærheten av Nærøyfjord.

 

Benytt fergerutene under en tur til en av campingplassene i Sogn og Fjordane

En av de viktigste veiene går fra øst (Oslo) til vest (Bergen) gjennom fylket Sogn og Fjordane. Denne veien kalles E16, der du finner den 24,5 kilometer lange Lærdals tunell. Det er 16 andre tuneller totalt. Trafikken gjennom fylket går også gjennom fergerutene. Dette gjelder for eksempel ruten mellom Oppedal og Lavik på E39, over Sognefjorden. For å reise lett fra A til B, kan du også bruke de lokale og regionale flyplassene, slik som Sogndal, Sandane, Førde og Florø.

En tur på Riksvei 55, en av de vakreste av Nasjonale Turistveger, er definitivt verdt det.

Besøk den største isbreen, fossefall og naturreservatet

Naturelskere vil være garantert å få oppfylt sine ønsker på en flott tur gjennom Sogn og Fjordane. Du kan besøke forskjellige høydepunkter fra en av campingplassene i området. Nyt for eksempel en utsikt som kan ta pusten fra en på Jostedalsbreen, den største isbreen på det norske fastland. Den dypeste innsjøen i Europa (514 meter), som heter Hornindalsvatnet, er sannelig også verdt et besøk. Fossefallelskere burde ikke gå glipp av et besøk til Vettisfossen og Ramnefjellsfossen, og du kan ta deg en avslappende tur mellom de vakre høye fjell i Jotunheimen. Hurrungane og Breheimen er viktige fjell som alle reisende vil møte på under en tur som dette. Med andre ord, en uforglemmelig tur som alle kommer til å snakke om i lang lang tid.

Omsluttet av isbreer, innsjøer og fjell som kan ta pusten fra en på tur i Sogn og Fjordane

Fylket er lite befolket, og dette er tydelig for enhver reisende i dette området. Hele turen er man omtrent fullstendig omsluttet av isbreer og fjell. Du får tatt mange fine bilder, både av fjellene, fjordene, fossefallene og naturreservatene. Nynorsk er det offisielle skriftspråket i fylket. Campingplassene i Sogn og Fjordane er flotte utgangspunkt for videre reise, samt steder man kan slappe av på campingferien. Å kunne våkne med utsikt til store innsjøer eller fjorder, en idyllisk havneby eller vakre fjell ... er ikke dette hva enhver camper ønsker seg?