• mt-campingnorge.no
  • mt-campingsnoorwegen.nl
  • mt-campingsnorway.com
  • mt-campingplatzenorwegen.de
Campingplasser i Norge
Campingplasser i Norge

Campingplasser i Grimstad

Campingplasser i Grimstad

Grimstad-området er svært populært blant turister. Spesielt med norske turister. Og så det kan være ganske travelt i sommermånedene (spesielt i juli). Helt greit, selvfølgelig, hvis du liker dette. Eller om du nettopp kom til Grimstad for en tur med Badebåden Østerøy. Er du ikke bundet av høysesongen, besøk Grimstad i månedene juni eller august. Da har du ikke bare mer plass på campingplassene i Grimstad, men du kan også nyte de vakre omgivelsene i fred. Les mer

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Marivold Camping

  På et skjønt sted midt i skogen, rett ved sjøen, finner vi denne godt vedlikeholdte campingplassen. Den har nydelige familiebad, og en utmerket restaurant!

 • anbefales

  Campingplasser i Aust-Agder

  Moysand Familiecamping Grimstad

  Denne 5-stjerners campingen ligger på et utrolig vakkert sted rett ved sjøen, med en flott sandstrand og fasiliteter av høy kvalitet. Campingen har mange lekefasiliteter, også innendørs.

 • Campingplasser i Aust-Agder

  Morvigsanden Camping Grimstad

  Camping med en vakker beliggenhet rett ved sjøen, med en flott sandstrand og fine campingplasser i vannkanten. Området er stille. Campingen har hytter til leie.

 

Camping i Grimstad-området

Campingplassene i Grimstad ligger nesten alle ved kysten. En rekke anbefalte campingplasser ligger øst for Grimstad som for eksempel Marivold Camping:

og nordøst for Grimstad som for eksempel Moysand Familiecamping:

Flotte campingplasser rett ved sjøen med ulike fasiliteter. Inkludert utmerkede sanitærfasiliteter, et supermarked og en restaurant med en koselig terrasse. Begge campingplassene har en fantastisk rolig beliggenhet.

Badebåden Østerøy: med båt til Grimstad

De fleste campingplassene i Grimstad ligger ganske langt fra sentrum. Selvfølgelig kan du besøke byen med (el)sykkel eller med bil, men med båt er bare litt mer spesielt. Med vakre Badebåden Østerøy (også kalt Strandbåt Østerøy):

seiler du forbi utallige øyer, bukter og strender til Grimstad havn. Du kommer deg videre på blant annet Marivold Camping. En returbillett koster 175 kroner (voksne, pris 2023) og 75 kroner for barn i alderen 5 – 15 år. Billetten inkluderer besøk til Sjøfartsmuseet i Grimstad. Vær oppmerksom på at båten kun går i juli måned.

Ting å gjøre i Grimstad

Lillesand, Grimstad, Arendal, Risør, Kragerø…. alle idylliske kystbyer langs Sørlandet, også kalt Den norske riviera. Mange av disse stedene er preget av vakre hvite trehus. Det samme er Grimstad. Du finner ulike butikker, koselige kafeer, restauranter og terrasser:

Finnes ofte i trange gater og koselige smug. Besøk Sjøfartsmuseet eller opplev historien til de kjente poetene/forfatterne Henrik Ibsen og Knut Hamsun. Foretrekker du å gå ut på sykkel? Du kan leie sykler på Grimstad Turistkontor. Veldig nyttig!